ΝΕΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ

Απογειώστε την Καριέρα σας! Κάνετε κλικ εδώ για να πάρετε το νέο μας Οδηγό με τις Πιστοποιήσεις Πληροφορικής για Νέους Πτυχιούχους και Επαγγελματίες

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Επαγγελματίες Πληροφορικής, προγραμματιστές, σχεδιαστές γραφικών και χρήστες Πληροφορικής αναπτύσσουν και διαχειρίζονται λογισμικό, μηχανήματα και δίκτυα υπολογιστών. Η AKTINA προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη κατάρτιση που τους παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επαγγελματικές λύσεις και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί τώρα και στο μέλλον.

Είτε θέλετε να αποκτήσετε νέες δεξιότητες είτε να βελτιώσετε τις τρέχουσες δεξιότητές σας, η AKTINA σας παρέχει τις γνώσεις και την κατάρτιση που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε και να υπερβείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Δείτε την ποικιλία των Επιλογών Παράδοσης Κατάρτισης που προσφέρουμε.

Εάν είστε επαγγελματίες και θέλετε να είστε ενήμεροι για τις τελευταίες τεχνολογίες, η AKTINA έχει τις απαντήσεις για τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες, βασισμένες σε προϊόντα και τεχνολογίες που θα σας δώσουν τις λύσεις που χρειάζεστε για την καριέρα, την επιχείρηση και το μέλλον σας.

Η απόφαση να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά όταν την πάρετε, η AKTINA μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε σε μια καριέρα στον τομέα της Πληροφορικής.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η απόκτηση πιστοποίησης στην Πληροφορική είναι συμφέρουσα τόσο για οργανισμούς όσο και για επαγγελματίες. Η ΑΚΤΙΝΑ αναγνωρίζει ότι στο απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον του σήμερα, το να βασίζεσαι μόνο σε πτυχίο πανεπιστημίου και εμπειρία δεν αρκεί. Γι’ αυτό, η AKTINA δίνει μεγάλη έμφαση στην προσφορά δημοφιλών πιστοποιήσεων, αναγνωρισμένων από την αγορά.

Ο επαγγελματίας Πληροφορικής που θα καταφέρει να αποκτήσει μία ή περισσότερες από τις πιστοποιήσεις Πληροφορικής, απολαμβάνει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Διεθνής αναγνώριση της γνώσης σε προϊόντα και τεχνολογίες Πληροφορικής
  • Βελτιωμένη εμπορευσιμότητα, καλύτερες ευκαιρίες εργασίας, υψηλότερες αποδοχές
  • Προσκλήσεις σε σεμινάρια και επιδοτούμενη κατάρτιση
  • Πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες και πληροφορίες προϊόντων μέσω ασφαλών διαδικτυακών περιοχών
  • Χρήση λογότυπων πωλητών και καρφίτσες στο πέτο

Για να δείτε μερικά ενδιαφέροντα βίντεο που δείχνουν τα πλεονεκτήματα του να είστε πιστοποιημένος επαγγελματίας ή προγραμματιστής Πληροφορικής της Microsoft, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Δείτε το παρακάτω βίντεο που εξηγεί διαδικαστικά ζητήματα εξετάσεων των πιστοποιήσεων της Microsoft.
Το βίντεο σας «ξεναγεί» σε μια Εξέταση Πιστοποίησης της Microsoft από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε όταν δίνετε την εξέτασή σας. Οι εξετάσεις παραδίδονται από την ΑΚΤΙΝΑ, υπό την ιδιότητα της ως Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Εξετάσεων Pearson VUE (PVTC):