Καταρτιση

Οι οργανισμοί που εκπαιδεύονται από την ΑΚΤΙΝΑ μπορούν να είναι βέβαιοι πως η απόδοση των επενδύσεών τους μεγιστοποιείται. Λόγω του ότι τα σεμινάρια που προσφέρει η ΑΚΤΙΝΑ βασίζονται στην πλούσια εμπειρία 26 ετών, ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα είναι και οικονομικά αποδοτικά:

  • Εμπειρία: Εξειδικευόμαστε στην κατάρτισης της τεχνολογίας εδώ και 26 χρόνια, και έτσι έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στο να καθοδηγούμε οργανισμούς και επαγγελματίες να ενισχύουν και να αναπτύσσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους. Αυτήν τη στιγμή, καλύπτουμε προϊόντα από όλους τους μεγάλους προμηθευτές όπως η Microsoft, η Cisco, η Oracle, η VMware, η Red Hat και η IBM. Σας βοηθάμε να συνδυάσετε τις απαιτήσεις κατάρτισης και μάθησης με τους οργανωτικούς σας στόχους. Είτε ο στόχος σας είναι να είστε ανταγωνιστικοί, είτε να βελτιώσετε την ακρίβεια και την ποιότητα των πληροφοριών, η AKTINA υποστηρίζει την επίτευξη των στόχων σας βοηθώντας στην ανάπτυξη των βασικών ικανοτήτων της επιχείρησής σας. Δείτε εδώ την ποικιλία των Επιλογών Παράδοσης Κατάρτισης που προσφέρουμε.
  • Ακούγοντας και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας: Ως διευθυντές επιχείρησης, αντιμετωπίζετε δύσκολες επιλογές κάθε μέρα. Αφήστε την AKTINA να σας δείξει πώς οι εκπαιδευτικοί πόροι πληροφορικής μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την εταιρεία, τους εργαζόμενους και το μέλλον σας. Η AKTINA μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση να εκπαιδεύσει το προσωπικό Πληροφορικής της ώστε να μάθει πώς να σχεδιάζει, να δημιουργεί και να αναπτύσσει λύσεις σε επίπεδο οργανισμού, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής από μεγάλους προμηθευτές Πληροφορικής. Θα σας υποδείξουμε ποια σεμινάρια είναι καταλληλότερα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων επιχειρηματικών προκλήσεων. Μπορούμε ακόμη και να αναπτύξουμε μια προσαρμοσμένη λύση κατάρτισης σχεδιασμένη για την εταιρεία σας. Και αν προτιμάτε, μπορείτε να δοκιμάσετε τους υπαλλήλους σας σε μία ή περισσότερες από τις εξετάσεις για να αποκτήσουν επαγγελματικά διαπιστευτήρια.
  • Στενοί δεσμοί με την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού: Η ΑΚΤΙΝΑ συνεργάζεται επί 26 χρόνια με την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, τον ημικρατικό οργανισμό που είναι υπεύθυνος για την επιδότηση σεμιναρίων κατάρτισης στην Κύπρο. Οι επιδοτήσεις μπορεί να καλύψουν έως και το 80% του συνολικού κόστους κατάρτισης, ανάλογα με το μέγεθος του οργανισμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις αποκλειστικών εσωτερικών σεμιναρίων, η επιδότηση μπορεί να καλύψει ακόμη και το κόστος μισθοδοσίας.
  • Δωρεάν κουπόνια κατάρτισης από μεγάλους προμηθευτές: Η ΑΚΤΙΝΑ δέχεται Εκπαιδευτικά Κουπόνια Διασφάλισης Λογισμικού από μεγάλους προμηθευτές λογισμικού όπως η Microsoft. Αυτό έχει ουσιαστικά ως αποτέλεσμα το μηδενικό κόστος για τον συμμετέχοντα οργανισμό. Για παράδειγμα, εάν η εταιρεία σας έχει συμφωνία Διασφάλισης Λογισμικού με τη Microsoft, ενδέχεται να λάβετε επίσημα σεμινάρια από την ΑΚΤΙΝΑ για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων εντελώς δωρεάν!

Πιστοποίηση

Εστιάζουμε στις πιστοποιήσεις Πληροφορικής, μιας και πιστεύουμε ότι οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες υπερτερούν άλλου προσωπικού πληροφορικής, καθώς είναι σε θέση να επιδείξουν αναμφισβήτητη τεχνογνωσία σε προϊόντα και πλατφόρμες πληροφορικής στους συναδέλφους, τους εργοδότες και, κυρίως, στον εαυτό τους. Το μόνο πράγμα το οποίο είναι δεδομένο στον τομέα της Πληροφορικής, είναι η αλλαγή. Είτε πρόκειται για μια νέα δουλειά είτε για μια ανάπτυξη σε όλο το σύστημα, η επικαιροποίηση των δεξιοτήτων των υπαλλήλων σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαμβάνετε συνεχή επιτυχία.

Υπάρχουν διάφορα οφέλη που σχετίζονται με τις πιστοποιήσεις για οργανισμούς που ήδη απασχολούν ή επιθυμούν να προσλάβουν επαγγελματίες Πληροφορικής:

  • Αξιόπιστα σημεία αναφοράς για την πρόσληψη, την προώθηση και την επιβράβευση εργαζομένων. Η πρόσληψη υποψηφίων με διαπιστευτήρια κατάρτισης στην Πληροφορική διασφαλίζει τους εργοδότες ότι αποκτούν εξειδικευμένους επαγγελματίες με αποδεδειγμένη επάρκεια στις τεχνολογίες πληροφορικής. Ομοίως, οι προαγωγές και τα προγράμματα επιβράβευσης έχουν πιο γερές βάσεις όταν εξαρτώνται, μεταξύ άλλων, από την επιτυχία σε επίσημες εξετάσεις Πληροφορικής και την απόκτηση προσόντων.
  • Τρόπος μέτρησης της αποτελεσματικότητας της κατάρτισης. Πολλοί εργοδότες αισθάνονται συχνά πως τα αποτελέσματα της κατάρτισης δεν είναι όσο απτά όσο ανέμεναν. Γνωρίζοντας ότι μετά το μάθημα θα δοκιμαστούν με αυστηρό τρόπο, οι συμμετέχοντες τείνουν να συγκεντρώνονται περισσότερο και να εντείνουν την προσπάθειά τους να κατανοήσουν τα θέματα στα οποία εκπαιδεύονται.
  • Υψηλότερα τεχνικά πρότυπα, βελτιωμένη εξυπηρέτηση, καλύτερη παραγωγικότητα. Ο ανταγωνισμός που προκύπτει από το πρόγραμμα εξετάσεων και πιστοποίησης, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για υψηλότερες επιδόσεις και αποτελεσματικότητα.

Κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο για να δείτε γιατί συμφέρει τους οργανισμούς να έχουν πιστοποιημένους επαγγελματίες και προγραμματιστές Πληροφορικής στο προσωπικό τους: