Διαδικτυακό σεμινάριο από την AKTINA: «Πώς να εξοικειωθείς με την κυβερνοασφάλεια» – παρουσίαση από τον Philip Blake στις 24 Απριλίου

Οι επαγγελματίες Πληροφορικής αντιλαμβάνονται την αυξανόμενη σημασία της απόκτησης δεξιοτήτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η EC-Council, σε συνεργασία με την ΑΚΤΙΝΑ, διοργάνωσε στις 24 Απριλίου 2020 διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Πως να εξοικειωθείς με την κυβερνοασφάλεια». Συμμετείχαν Διαχειριστές Συστημάτων, Μηχανικοί Δικτύων, Σύμβουλοι Cloud, Μηχανικοί Υποστήριξης, Τεχνικοί Γραφείων Εξυπηρέτησης και Διαχειριστές Βάσεων Δεδομένων.

Το διαδικτυακό σεμινάριο παρουσιάστηκε από τον Philip Blake – Περιφερειακό Διευθυντή (Ευρώπη) στο EC-Council. Κάποια από τα θέματα ήταν ένα Τοπίο Απειλών για την Aσφάλεια στον Kυβερνοχώρο, Πιστοποιημένες Επιδείξεις Εργαστηρίου Ηθικών Χάκερ, Tracks του EC-Council και την αγορά για Επαγγελματίες της Aσφάλειας στον Kυβερνοχώρο.

Ο Στράτος Παναγίδης, Επιχειρησιακός Διευθυντής της AKTINAΣ και μέλος του πάνελ στο διαδικτυακό σεμινάριο, παρουσίασε εν συντομία τις τρέχουσες εκπαιδευτικές δραστηριότητες της εταιρείας. Η AKTINA είναι το Διαπιστευμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο του EC-Council στην Κύπρο, εξουσιοδοτημένο να προσφέρει τα επίσημα σεμινάρια και τις εξετάσεις του.

Το διαδικτυακό σεμινάριο ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να εξετάσουμε πώς οι επαγγελματίες Πληροφορικής μπορούν να μεταφέρουν τις δεξιότητές τους από τον τομέα της Πληροφορικής στον απαιτητικό κόσμο της κυβερνοασφάλειας.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@www.aktina.com.cy ή στα τηλέφωνα 25373800/22818101.

azure

Office 365 & Azure Crash Courses στις 23 και 24 Μαΐου και 8 και 9 Ιουνίου, μια συνδιοργάνωση Microsoft Cyprus και AKTINA

Η Microsoft Κύπρου και η ΑΚΤΙΝΑ συνδιοργάνωσαν ένα δωρεάν 2ήμερο σεμινάριο Office 365 & Azure “Cloud University” στις 23 και 24 Μαΐου και στις 8 και 9 Ιουνίου. Το σεμινάριο παρείχε εκτενή πρακτική κατάρτιση βασισμένη σε σενάρια, που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εντρυφήσουν στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες cloud της Microsoft.

Ασφάλεια Πληροφοριών και Προκλήσεις Cloud στις 17 Μαρτίου

Η ασφάλεια των πληροφοριών και το Cloud computing εξελίσσονται με αστραπιαία ταχύτητα. Το πρόσφατο συνέδριο της AKTINAΣ ασχολήθηκε με τις αναδυόμενες προκλήσεις: Ποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των πληροφοριών σε έναν οργανισμό; Ποιοι είναι οι απαιτούμενοι πόροι και οι δαπάνες για την καταπολέμηση των απειλών στον κυβερνοχώρο; Ποιους επιπλέον κινδύνους παρουσιάζουν οι τεχνολογίες Cloud; Υπάρχουν κέρδη παραγωγικότητας μέσω του cloud computing; Πώς καλύπτουν οι οργανισμοί το κενό μεταξύ των προσδοκιών και των αποτελεσμάτων του Cloud; Το συνέδριο «Ασφάλεια Πληροφοριών και Προκλήσεις Cloud» στις 17 Μαρτίου, παρουσίασε τους συνεχώς μεταβαλλόμενους κινδύνους ασφάλειας και τις ευκαιρίες που προσφέρει το Cloud. Κάντε κλικ στο https://www.aktina.com.cy/agenda2016/ για περισσότερες λεπτομέρειες των παρουσιάσεων.

ICT

5ο Συνέδριο και Έκθεση ICT στις 6 Μαρτίου

Η ΑΚΤΙΝΑ συμμετείχε στο 5ο Συνέδριο και Έκθεση του ICT στις 6 Μαρτίου στο Hilton Park της Λευκωσίας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της κατάρτιση Πληροφορικής και να ανακαλύψουν ποιες πιστοποιήσεις που προσφέρονται από την ΑΚΤΙΝΑ σε προσιτό κόστος και βολικές διευθετήσεις, έχουν υψηλή ζήτηση στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Το 5ο Συνέδριο και Έκθεση Πληροφορικής και Τεχνολογίας ενημέρωσε όλες τις εταιρείες που έχουν ως στόχο να αναπτυχθούν αποτελεσματικά αυξάνοντας την παραγωγικότητα, τις πωλήσεις, την κερδοφορία κ.λπ. Μέσα από ένα σωστό συνδυασμό λύσεων και εργαλείων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εντοπίσουν τρόπους με τους οποίους η Πληροφορική μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να επιβιώσουν και μεγαλώνουν.

Για λεπτομέρειες ημερήσιας διάταξης και παρουσιάσεις κάντε κλικ εδώ. Δείτε την παρουσίαση του Στράτου Παναγίδη στη Σύνοδο Κορυφής, που εξηγεί γιατί οι Επαγγελματίες και Προγραμματιστές Πληροφορικής πρέπει να πιστοποιούνται και ποιες πιστοποιήσεις έχουν υψηλή ζήτηση στην Κύπρο και στο εξωτερικό

Συνέδριο της Microsoft στις 21 Μαρτίου

Η ΑΚΤΙΝΑ συμμετείχε στο Συνέδριο της Microsoft που έλαβε χώρα την Παρασκευή 21 Μαρτίου. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις πιο πρόσφατες ευκαιρίες κατάρτιση και πιστοποίησης.

 

«Ένα λαμπρότερο μέλλον με τις Τεχνολογίες της Microsoft» – Ανοικτή Παρουσίαση από την ΑΚΤΙΝΑ στις 5 Μαρτίου στο Hilton Cyprus

Η τρέχουσα οικονομική κρίση δημιουργεί σημαντικές προκλήσεις. Πρέπει να ληφθούν πολλές δύσκολες αποφάσεις, και μία από αυτές είναι ο ρόλος της Πληροφορικής. Μπορεί να συμβάλει στον εξορθολογισμό του κόστους; Η αναβάθμιση αξίζει να γίνει τώρα ή αργότερα; Ποια πλατφόρμα ανάπτυξης πρέπει να χρησιμοποιηθεί;

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες και προγραμματιστές Πληροφορικής που παρευρέθηκαν στην ανοιχτή εκδήλωση «Ένα λαμπρότερο μέλλον με τις Τεχνολογίες της Microsoft» την Τρίτη 5 Μαρτίου στο Cyprus Hilton και παρακολούθησαν πώς οι τελευταίες τεχνολογίες της Microsoft μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να μειώσει το κόστος και να αυξήσει την παραγωγικότητα.

 

«Κερδίστε περισσότερα από τις Τεχνολογίες της Microsoft» Ανοικτό Σεμινάριο από την ΑΚΤΙΝΑ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας. Η Πληροφορική σίγουρα διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο. Η ΑΚΤΙΝΑ υποσχέθηκε να αποδείξει ότι υπάρχουν πολλές τεχνολογίες της Microsoft που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε αυτόν τον στόχο.

Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας μεταφέροντας το μήνυμα σε περισσότερους από 100 επαγγελματίες Πληροφορικής που συγκεντρώθηκαν στο Hilton Park την Τρίτη 2 Νοεμβρίου: Ξεκινήστε να κερδίζετε περισσότερα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τον Windows Server και το Virtualization!